Kensington Ltd

Locație: Odorheiu Secuiesc, Cartierul Taberei

Suprafața: 488 mp

Data: 2017

Client: Primăria Odorheiu Secuiesc

Proiectat de: EGT LANDSCAPE

Executat de: EGT LANDSCAPE

tabornegyedi

Înainte

În cadrul programului Terenuri de joacă reînnoite primul spațiu de joacă renovat a fost cel din cartierul Taberei.

Numeroase generații au crescut jucând cu leagănele vechi făcute din fier, prin urmare mulți au simțit un fel de nostalgie față de aceste locuri, însă în zilele noastre a fost important să modernizăm spațiul de joacă în zonele rezidențiale și să le înlocuim cu elemente moderne și prietenoase, creând un spațiu mai natural.

După

Amenajarea

Spațiul fiind mai restrâns nu a permis suficient loc pentru o multitudine de elemente noi, totuși echipa noastră s-a străduit să lucreze cu o gamă de elemente cât mai diversificate și să ofere posibilități de joacă pentru mai multe vârste. Pe lângă diferitele complexe de joacă cu elemente de cățărat, trasee motricitate și tobogane a fost amplasat și un leagăn cuib, preferatul copiilor, respectiv o groapă de nisip pentru dezvoltarea creativității copiilor.

Tenisul de masă s-a dovedit a fi o bună alternativă pentru cei mari doritori să facă mișcare, iar cei care doresc să-și folosească și mentalul au la dispoziție o masă de șah. Zonele de protecție ale elementelor sunt realizate cu pavaje de cauciuc și gazon. În jurul locului de joacă am plantat gard viu și plante ornamentale, care pe lângă frumusețea lor oferă și un mediu bogat în oxigen. Pentru întreținere ușoară dar și din considerente estetice am folosit pietriș decorativ.

Părinții și bunicii se pot odihni pe bănci comode și supraveghea fără griji jocul și viața comunitară a generațiilor noi!

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi