Proiectarea spațiilor verzi

Obiectivul nostru este ca spațiile publice să devină locații de calitate unde localnicii își pot petrece timpul liber. Viața socială are loc în zonele centrale, pe străzi și piețe, respectiv în centrele diferitelor instituții și în spațiile verzi.

În aceste locații se intersectează drumurile interne: aici se află un număr mare de persoane, bunurile și informații. Aici se intensifică viața localității, aici se simte pulsul orașului.

De-a lungul proiectării spațiilor verzi și parcurilor ținem cont de nevoile socio-culturale,  economice și de mediu, încercăm să stabilim cadre prin respectarea acestora, și asigurăm posibilitatea folosirii diversificate a spațiilor și parcurilor.

Proiectarea zonelor publice include proiectare generală dar și proiectare specializată, colaborăm îndeaproape cu reprezentanții profesiilor partenere (arhitecți, ingineri de drumuri, inginer de instalații, inginer rezistență construcții civile etc.) în vederea elaborării planurilor de studiu, de autorizație sau execuție pentru administrații locale, persoane fizice și organizații respectiv pentru concursuri de finanțare.

Urmărim proiectele de investiții pe toată durata derulării, inclusiv elaborarea bugetului, organizarea, execuția și dirigenția de șantier.