attila-01

Angi Attila-Sándor

Inginer horticultor

zolya-imola

Zólya Imola

Inginer horticultor

czintos szidonia-01

Czintos Szidónia

Inginer horticultor

sandor kriszitina-01

Sándor Krisztina

Arhitect peisagist

Tovissi Zsombor-01

Tövissi Zsombor

Arhitect peisagist

Echipa noastră de specialiști oferă servicii complete tuturor clienților noștri

Echipa noastră este formată din arhitecți peisagiști și ingineri horticultori, astfel principala noastră preocupare constă în proiectarea și amenajarea spațiilor verzi.

Așa lucrăm noi

Consultație

Primul pas constă în examinarea spațiului împreună cu vizionarea locației, ceea ce oferă oportunitate pentru dezbaterea ideilor. Consultarea dorințelor clienților cu punctele de vedere profesionale sunt deosebit de importante, prin urmare concepția planului este finalizată după mai multe întâlniri și discuții.

Proiectare

Elaborarea planurilor de situație, proiectelor 3D și a planurilor detaliate – ideile convenite cu ocazia întrevederilor sunt transformate în proiectări concrete, astfel execuția poate fi începută cu planuri bine puse la punct.

Execuție

Între mulțimea de clădiri ținem cont de faptul că noi realizăm spații verzi. Punem accent deosebit ca pagubele să fie minime și să le remediem pe cât posibil. Atunci când conlucrăm cu natura noi înființăm, remediem și populăm.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru este ca prin afacerea noastră să abordăm acest domeniu cu dinamism, flexibilitate și cu o perspectivă de ansamblu, respectiv să facem față solicitărilor diversificate ale clienților la un nivel maxim de competență profesională.

Suntem convinși de importanța colaborării între diferitele stadii de proiectare și execuție, și în activitatea noastră punem accent deosebit pe acest aspect.

 

De ce să ne alegeți pe noi?

Colaborăm cu diferitele instituții, indivizi și comunități atât la stadiul de schițare, modelare 3D cât și la execuția lucrărilor astfel încât să concepem idei și să realizăm spații care sunt inspirate din resurse locale, proporții, diferite texturi și materiale.

Activitatea noastră se bazează pe evaluări, analize și cunoștințe de specialitate, iar la procesele creative ne ascultăm intuiția și descoperirile întâmplătoare, introducând în peisaj frumusețea și semnificația acestora.

Cu ajutorul colegilor noștri bine pregătiți și în colaborare cu antreprenori profesioniști facem estimări, planificăm diferitele stadii de execuție, asigurăm management de proiect și executăm diferitele proiecte de peisagistică de mare complexitate.