attila-01

Angi Attila-Sándor

Kertészmérnök

zolya-imola

Magyari Imola

Kertészmérnök

czintos szidonia-01

Czintos Szidónia

Kertészmérnök

sandor kriszitina-01

Sándor Krisztina

Tájépítész

Tovissi Zsombor-01

Tövissi Zsombor

Tájépítész

Csapatunk teljes körű
szolgáltatást kínál minden kedves ügyfélnek.

Vállalatunk munkatársai tájépítészek és kertészmérnökök, ennek megfelelően fő tevékenységeink a kert- és tájépítészeti tervezés, valamint kivitelezés.

Ahogy dolgozunk

Konzultáció

Az első lépés a  helyszín bejárásával egybekötött térvizsgálat, mely alkalmat ad az elképzelések megbeszélésere. Fontos a megbízói és a szakmai szempontok összhangba kerülése ezért a tervi elképzelések akár több alkalmas találkozók és egyeztetések során alakulnak ki.

Tervezés

Helyszínrajzok, 3D-s látványképek és részlettervek kidolgozása- a tervegyeztetés során kialakult ötleteket műhelymunkánk során tervi formába öntjük, így a kivitelezés pontos tervi megalapozással indulhat.

Kivitelezés

Az épületek rengetegében szem előtt tartjuk, hogy kerteket hozunk létre. Figyelünk arra, hogy minimálisat ártsunk és javítsuk a károkat, amikor a természettel való együttműködésre összpontosítunk: létrehozunk, helyreállítunk és belakunk.

Célunk

Célunk, hogy olyan, vállalkozást működtessünk, mely fiatalos lendülettel, rugalmasan és széles látókörrel áll hozzá a szakmához, emellett széleskörű megbízói igényeknek tud megfelelni maximális szakmai hozzáértéssel.

Meggyőződésünk, hogy a különböző tervező és kivitelező szakágak közötti munka kulcsa az együttműködés, ennek az elvnek megfelelően szeretünk dolgozni.

 

Miért válasszon minket?

A vázlatrajzok készítésétől kezdve a 3D modellezésen át a kivitelezésig együttműködünk intézményekkel, egyénekkel és közösségekkel annak érdekében, hogy olyan ötletek bontakozhassanak ki és olyan terek jöhessenek létre, amelyeket a helyi erőforrások, arányok, textúrák és anyagok inspirálnak.

Munkánkat felmérésekre, analízisekre és a tudományra alapozzuk, ugyanakkor a kreatív folyamatoknál teret engedünk az intuíciónak és a véletlenszerű felfedezéseknek, szépség és jelentés rétegeit szőve a tájba.

Saját, jól képzett munkaerőnk segítségével és magas szakmai színvonalú vállalkozókkal együttműködve becsléseket készítünk, összeállítjuk az építési fázisokat, projekt menedzsmentet biztosítunk és megvalósítjuk a különböző nagy komplexitású tájépítészeti elképzeléseket.