Közterület tervezés

Célunk, hogy a közterületek a minőségi időtöltés minőségi helyszíneivé váljanak, mégpedig azért, hogy a közterületek lényege és funkciója a lehető legjobban kibontakozhasson, hiszen ezek a központi helyek, az utcák és terek, a különböző intézménycentrumok és a zöldterületek mindenféle elemei alakítják ki a település mindennapjainak hálózatait és sajátos színtereit.

Ezeken a helyszíneken összpontosulnak a település belső áramlatai; a személyek, az anyagok és az információk, mind itt vannak jelen a leginkább, sőt itt tudnak a legszabadabban is hatni egymásra. Itt fokozódik a település élete, a város lüktetése.

Terek és parkok tervezése során figyelembe vesszük az aktuális társadalmi, környezeti és gazdasági igényeket, és ezekhez igazodva adunk kereteket, valamint teremtünk lehetőségeket a sokrétű tér- és parkhasználathoz.

A közterületek tervezése során ellátunk generál tervezői, illetve szakági tervezői feladatokat, a társszakmákkal (építész, úttervező, közmű tervező, statikus stb.) szorosan együttműködve szolgáltatunk tanulmány , engedélyezési illetve kiviteli szintű terveket az önkormányzatok, a magánszemélyek és a gazdálkodó szervezetek számára, valamint pályázatokra is.

Munkánk része a beruházások végigkísérése, a költségbecslés, szervezés, lebonyolítás és a tervezői művezetés is.