Kensington Ltd

Elhelyezkedés: Szováta, Maros megye

Terület: 3100 négyzetméter

Dátum: 2018

Megbízó: EBH INVEST KFT

Generál tervező: KUNYHÓ ÉPÍTÉSZ IRODA KFT

Kert és parkoló kivitelező: EGT LANDSCAPE

szovata-elotte

Előtte

A  helyszín Szováta szívében levő Pacsirta Hotel, a feladatunk pedig a parkoló és a két iker épületet összekötő kert teljes kivitelezési munkálata volt.
Kezdetben egy epítkezési terület volt, határolatlanul, kivágott fákkal, bontott burkolatokkal.

Utána

A kivitelezés

A munkálat első lépése a tereprendezés volt, ami egy részletes kitűzéssel és  nagy tömegű földmunkával indult. Több héten át a parkoló és a kert terepszint kialakitása, alapozása volt a feladatunk majd a tavasz eljöttével elkezdődtek a parkoló és gyalogos járat burkolatainak munkálatai.
Ezzel párhozamosan haladt a kert zöld felületeinek kialakítása, elhatárolása valamint egy stabilizált burkolat keszítése is.
Ahogyan haladtunk a munkafolyamatokkal, úgy bővult a csapat, egy pillanatban közel száz ember dolgozzot egyhuzamban azon, hogy időre  elkészüljön  a kert.

Sorra  érekeztek a növények amik pontos terv alapján kerültek a helyükre majd a gyepszőnyeg terítés, amit a gondosan telepített öntözőrendszer előzött meg.
Az átadás után is  nagy figyelemmel kisértük a kert funkcióit, hogyan viselkednek a növények és azt, hogy hogyan adja át hangulatát a vendégek számára a kert.

“Talpraesett, dolgos, következetes, kedves és komoly emberek, akik a legmagassabb szinten kivitelezik elgondolásainkat, elgondolásukat. Gratula nekik!”

Lőrinczi Enikő