kozterek-logo-1-01

Célunk, hogy a közterületek minőségi időtöltés minőségi helyszíneivé váljanak. A települések közösségi életének hálózatát és színterét a központi helyek, az utcák és terek, a különböző intézménycentrumok, valamint a zöldterületi elemek alkotják.

tervezes-icon-01

A tervezés mindig az ott élő emberek megértésével kezdődik, hogyan akarnak élni ezekben a terekben és mi az, ami számukra fontos. Hogyan szeretnék érezni magukat, amikor ezekben a terekben (egy magánkert ”Nappalijában”) tartózkodnak?

epites-icon-01-01

A tervek és a terep alapos kivizsgálása után elindulhat a kivitelezés, mely egy komplex, több lépésből álló munkafolyamat, ahol különböző szakemberek együttes tudását kell összehangolni a logikus és dinamikus munkamenet érdekében.

kertfenttrtas-80x80

Úgy gondoljuk, hogy a szakszerű gondozás elmaradhatatlan része egy sikeres projektnek. Kivitelezéseink során törekszünk hosszú távon fenntartható megoldások alkalmazására, de ne feledjük el, hogy a kert soha nincs kész.

Mi segíthetünk álmai kertjét megvalósítani

“Talpraesett, dolgos, következetes, kedves és komoly emberek, akik a legmagassabb szinten kivitelezik elgondolásainkat, elgondolásukat. Gratula nekik!”

Lőrinczi Enikő

"Nagyszerű tervezők, nagyszerű csapat, kiváló munka és eredmény! Köszönjük szépen "

Biró Szidónia

"Az EGT Landscape munkatársainak hozzáállásán látszik, érződik hogy szeretik, amit csinálnak, és nem csak terveznek, hanem profin is kiviteleznek. Nem félnek összesározni a kezüket sem. Amikor nekifogtunk az inkubátorház kertjének megszépítéséhez, reméltük, hogy szuper lesz a végeredmény. De azt, hogy ilyen szépet ki lehet hozni ebből a bokor és gazgyűjteményből... hát azt pont nem. Szívünk csücske volt ez a projekt, és azóta az EGT is!"

Szakács-Paál István, Harghita Business Center

"A csodára várva... Az EGT Landscape fiatal és dinamikus csapatában a csoda besétált az udvarunkba. Szó szerint. Dimbes-dombos, agyagos és sáros udvarunkat tündérkertté alakították. Szakmaiságuk már az első találkozás alkalmával nyilvánvaló volt, hisz az általunk megadott információkból, képekből és virágválasztásokból olyan tervet készítettek, amibe minden benne volt. Az is, amit mi nem tudtunk volna szavakba önteni. A kivitelezés során összehangolt csapatmunkát és sok odafigyelést tapasztaltunk, aminek a végeredménye az a hely lett, ahonnan gyerek és felnőtt egyaránt nehezen jön be a házba. A profizmusuk nem a csak a kivitelezés során, hanem az utókövetésben, utómunkákban is meglátszott. Profi csapat, kiváló eredményekkel. Köszönjük! Pálfi család"

Pálfi család

Vigye be a természetet otthonába