kozterek-logo-1-01

Obiectivul nostru este ca spațiile publice să devină locații de calitate unde localnicii își pot petrece timpul liber. Viața socială a localităților are loc în zonele centrale, pe străzi și piețe, respectiv în centrele diferitelor instituții și în spațiile verzi.

tervezes-icon-01

Proiectarea începe dintotdeauna cu înțelegerea nevoilor clientilor, cum vor să folosească aceste spații și ce anume este important pentru ei. Cum vor să se simte atunci când se află în aceste locații (în ”Sufrageria” unei grădini private) ?

epites-icon-01-01

După examinarea în amânunt a planurilor și locației ne putem apuca de amenajarea grădinii, ceea ce constă într-o procedură de lucru complexă alcătuită din mai multe stadii, unde este nevoie de cooperarea mai multor specialiști pentru asigurarea execuției în condiții dinamice și logice.

kertfenttrtas-80x80

Considerăm că mentenanța ulterioară face parte esențială dintr-un proiect reușit. Facem tot posibilul ca în timpul amenajării să folosim soluții sustenabile pe termen lung, dar să nu uităm că o grădină nu este gata niciodată.

Noi te ajutăm în amenajarea grădinii visate de tine

“Oameni de treabă, muncitori, consecvenți, simpatici și serioși care realizează proiectele la cel mai înalt nivel de competență. Felicitări!”

Lőrinczi Enikő

"Ingineri și arhitecți foarte extraordinari, o echipă excelentă, care fac treabă bună cu rezultate bune! Mulțumim"

Biró Szidónia

După cum lucrează firma EGT Landscape se vede foarte clar că le place ceea ce fac, și nu se rezumă doar la proiectare dar și execută lucrările cu professionalism. Nu le este frică să se murdărească nici pe mâini. Când ne-am apucat de amenajarea grădinii incubatorului de afaceri am sperat ca rezultatul final să fie super. Însă nu ne-am gândit că din niște tufișuri și buruiene se poate realiza o minunăție ca asta. Ne-a plăcut mult acest proiect, și de atunci ne place și de EGT!

Szakács-Paál István, Harghita Business Center

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi

Natura poate face parte din căminul tău