Proiectarea și amenajarea spațiilor de joacă, terenurilor de sport, centrelor localităților, spațiilor comunitare.

Evaluare la fața locului, plan de concepție, proiect 3D și planuri detaliate de execuție.

Lucrări de terasament, montare pavele, straturi, însămânțare gazon, instalare sistem de irigații, lumini.

 Întreținere completă a spațiilor verzi: toaletări și tăieri periodice, mentenanță gazon, protecție fitosanitare și fertilizare sol

eletrekert-01
Clienți

în ultimii ani

Ore

de proiectare

Metri pătrați

de spații verzi

Despre noi

Profesia de arhitect peisagist este una relativ nouă în zona noastră, dar este în continuă creștere. Dorim ca prin răspândirea gândirii ecologice arhitectura peisagistică să devină indispensabilă. Astfel putem modela conștient mediul nostru, punând accent pe importanța relației dintre om și natură.

Colegii noștri sunt arhitecți peisagiști și ingineri horticultori, prin urmare, principalele noastre activități includ proiectare grădini și peisagistică, precum și amenajări.

2016 Înființarea societății

Specialiști: 3 arhitecți peisagiști, 2 ingineri horticultori, 30 muncitori calificați (angajați și parteneri). Dezvoltări tehnologice și profesionale.

2017

Noi colegi în echipă: 5 arhitecți peisagiști, 3 ingineri horticultori, 70 muncitori calificați (angajați și parteneri). Am organizat împreună cu Colegiul  MÜTF primul curs de Grădinar hobby.

2018

Specialiști: 5 arhitecți peisagiști, 3 ingineri horticultori, 95 muncitori calificați (angajați și parteneri). Ne-am mutat într-un birou nou. Investiții în echipamente, am aprovizionat utilaje ecologice. Am participat la diferite team-building-uri.

2019

Specialiști: 5 arhitecți peisagiști, 3 ingineri horticultori, 95 muncitori calificați (angajați și parteneri). Investiții de birou. Am participat la cursuri de specialitate și târguri internaționale de specialitate.

Practici

Poate nici nu ne gândim câte practici simple există ca să facem miracole în grădină fără a ne consuma mult timp și energie.

Citirea unei cărți în umbra copacilor sau grija de plante în grădină după muncă înseamnă pentru mulți o adevărată reîncărcare spirituală. Internetul ne oferă o grămadă se soluții cum să amenajăm colțuri de odihnă în grădină, straturi de legume, dar metodele de realizare ale acestora lipsesc de multe ori.

Încercăm să vă arătăm tehnici și idei pe care oricine le poate încerca, și astfel grădina va arăta mult mai îngrijită.

Munca noastră

Munca noastră se bazează pe evaluări, analize și cunoștințe de specialitate, totodată în procesele creative ne ascultăm intuiția și ținem cont de descoperirile întâmplătoare, introducând frumusețea și semnificația acestora în peisaj.

Opinii

Părerile clienţilor noştrii

“Oameni de treabă, muncitori, consecvenți, simpatici și serioși care realizează proiectele la cel mai înalt nivel de competență. Felicitări!”

Lőrinczi Enikő

"Ingineri și arhitecți foarte extraordinari, o echipă excelentă, care fac treabă bună cu rezultate bune! Mulțumim"

Biró Szidónia

După cum lucrează firma EGT Landscape se vede foarte clar că le place ceea ce fac, și nu se rezumă doar la proiectare dar și execută lucrările cu professionalism. Nu le este frică să se murdărească nici pe mâini. Când ne-am apucat de amenajarea grădinii incubatorului de afaceri am sperat ca rezultatul final să fie super. Însă nu ne-am gândit că din niște tufișuri și buruiene se poate realiza o minunăție ca asta. Ne-a plăcut mult acest proiect, și de atunci ne place și de EGT!

Szakács-Paál István, Harghita Business Center

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi

V-ar plăcea o grădină pe viață?