Despre proiectarea grădinilor

Proiectarea unei grădini începe dintotdeauna cu abordarea celor care o vor folosi, cum vor să beneficieze de acest spațiu, și care sunt aspectele importante pentru ei. Cum vor să se simte atunci când se află în aceste spații (în ”Sufrageria” unei grădini private). În continuare evaluăm dotările locului și le analizăm: este vorba de o zonă din apropierea pădurii sau este un spațiu cu panoramă, eventual un spațiu îngust și limitat? Toate aceste date ne ajută să stabilim cum putem respecta cât mai mult magia locului.

Echipa noastră oferă servicii complete atât clienților din domeniul administrativ și comercial cât și persoanelor fizice.

Sarcinile noastre includ întocmirea schiței, planul de conceptie și  imaginii 3D respectiv documentației pentru autorizare și planurile de execuție.

Oferim consultanță tehnică în elaborarea planurilor unor grădini private, curți ale unor instituții (grădinițe, școli, spații industriale etc.), sau dezvoltărilor regionale.

kerttervezes01
kerttervezes02

Proiectarea grădinilor private

Sarcina noastră este de a extinde orizontul de decizie al clienților și de a facilita găsirea informațiilor necesare. În acest sens este necesar să ținem cont în același timp de potențialul zonei, soluțiile profesionale disponibile și ideile individuale ale clienților, astfel încât detaliile, elementele construite ale spațiului și ansamblurile plantelor vii să fie cât se poate de personalizate.

Vizită la fața locului

Primul pas constă în analiza spațiului la fața locului ceea ce oferă o oportunitateexcelentă pentru a discuta ideile.

kerttervezes3
krttervezes4

Întrevederi

Este deosebit de important ca punctele de vedere individuale ale clienților să fie în concordanță cu cele tehnice, prin urmare în majoritatea cazurilor planul ia naștere după numeroase întâlniri și întrevederi.

Proiectare

Planuri de situații, proiecte 3D și elaborarea acestora în detaliu – în workshop-uri ideile concepute în urma întrevederilor  sunt transformate în proiecte, astfel execuția poate începe bazându-se pe proiecte concrete.

muvezetes
tervezes

Predarea

Documentația proiectului care conține planurile, proiectele 3D și ofertele de preț  va fi înmânată clienților cu conținut personalizat în format tipărit și/sau electronic.

Managementul proiectului

Ajutăm ca proiectul să se realizeze în felul și conform calității prevăzute în proiect.

kerttervzses5