Kensington Ltd
tervrajz
reformatus-parokia
reformatus-parokia6

Suprafața: 1907 mp

Data: martie-aprilie 2018

Beneficiar: Primăria din Porumbenii Mari

Proiectant: EGT LANDSCAPE

Executat de: EGT LANDSCAPE

reformtus-paroki3

Înainte

Curtea parohiei de lângă biserică este o curte spațioasă dintr-un mediu rural, liniștit, situat la cel mai înalt punct din sat. Cererea de proiectare a venit din partea Primăriei municipiului Porumbenii Mari, solicitând renovarea curții, păstrarea și extinderea funcțiilor acesteia. Scopul lor a fost ca renovarea clădirii, precum și amenajarea curții să fie gata până la data ceremoniei de inaugurare.

Proiectarea a fost precedată de consultări preliminare și întâlniri dese cu proprietarii și subantreprenorii.

După

Executarea

Cu o zi înainte de ceremonie multă lume se afla în curte, dornici să-și îndeplinească sarcina cât mai exact posibil până la data stabilită. Echipa care monta pavelele a făcut ultimele finisări, dulgherii vopseau materialul lemnos, femeile încercau să gătească mâncăruri cât mai delicioase, iar noi nu aveam altceva de făcut decât să așezăm ultimul metru pătrat de gazon și rearanjarea plantatelor amenajate în prealabil pentru a fi "apte de petrecere" în ziua cea mare.

La ceremonie s-a văzut bucurie și surpriză pe fața invitaților, văzând că munca executată împreună a avut astfel de rezultate într-o perioadă atât de scurtă de timp. Aceste priviri au meritat tot efortul.

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi