Kensington Ltd
tervrajz
reformatus-parokia
reformatus-parokia6

Elhelyezkedés: Nagygalambfalva

Terület: 1907 négyzetméter

Dátum: 2018 március-április

Megbízó: Galambfalva Polgármesteri Hivatala

Tervező: EGT LANDSCAPE

Kivitelező: EGT LANDSCAPE

reformtus-paroki3

Előtte

Nyugodt, falusi környezetben elhelyezkedő tágas udvar a falu egyik legmagasabb pontján, a templom melleti papilak udvara. A tervezésre való felkérés a Galambfalva Község Polgármesteri Hivatalának részéről érkezett, kérésük az udvar felújítása és annak funkcióinak megőrzése illetve kibővítése volt. Céljuk az volt, hogy úgy az épület felújítása, mint az udvarának rendbetéltele elkészüljön az avató ünnepség kitűzött dátumára.

Tervezésünket előzetes egyeztetések és folyamatos kapcsolattartás előzte meg, úgy a tulajdonosokkal, mint az alvállalkozókkal.

Utána

A kivitelezés

Az avatóünnepség előtti napon nagy sürgés-forgás vette kezdetét az udvaron, mindenki azt szerette volna, hogy saját feladatát a lehető legpontosabban teljesíteni tudja a kijelölt időpontra, a térköves csapat elvégezte az utolsó simításokat, az ácsok lefestették a faanyagok hátralevő részét, az asszonyok igyekeztek a legjobbat kihozni a főzés tudományából, nekünk pedig nem maradt más dolgunk, mint letenni az utolsó négyzetméter gyepszőnyegünket és megigazítani a korábban elültetett növényeinket, hogy “partyképesek” legyenek a nagy napra.

Az avató ünnepségen a vendégek arcára vidámság és meglepettség ült ki, látván, hogy a közös munka mekkora eredményre volt képes ilyen rövid idő alatt. Ezekért a tekintetekért nekünk már megérte.

“Talpraesett, dolgos, következetes, kedves és komoly emberek, akik a legmagassabb szinten kivitelezik elgondolásainkat, elgondolásukat. Gratula nekik!”

Lőrinczi Enikő