Kensington Ltd
bethelenijatszoter01
bethelenijatszoter01
bethlenijatszoter02
bethlenijatszoter03

Locație: Odorheiu Secuiesc

Suprafața: 847 mp

Date: 2017

Beneficiar: Primăria Odorheiu Secuiesc

Proiectant general: EGT LANDSCAPE

Antreprenor: EGT LANDSCAPE

elote-jatszoter

Înainte

Terenul de joacă din cartierul Bethlen a fost modernizat datorită programului Terenuri de joacă reînnoite inițiat de administrația locală din oraș.

Elementele vechi fabricate din fier, cu propriile lor culori depresive, nu prea își mai îndeplinesc funcția, deoarece în lumea colorată, plină de imaginație a copiilor de azi nu mai sunt deloc atractive nici pentru cei mici și nici pentru cei mari.

Spațiile de joacă nu îndeplinesc nici cele mai elementare standarde europene, cum ar fi elemente securizate, spații închise. În vederea unei utilizări mai funcționale și mai intense și datorită potențialului spațiului, terenul de joacă a meritat să fie inclus pe lista terenurilor care trebuie reînnoite.

După

Amenajarea

Am asistat la nașterea unui concept cu totul nou. Având în vedere dotările spațiului și eliminând dificultățile cauzate de diferența de nivel, am încercat să maximizăm utilizarea spațiului, astfel încât copiii să poată juca într-un mediu sigur și stimulant din toate punctele de vedere. Traseul asfaltat de biciclete din jurul zonei precum și promenadele de pe lângă arbuștii ornamentali și gazon conferă o atmosferă complet nouă. Sistemul de irigare integrat asigură gazonului și plantelor o cantitate suficientă de apă facilitând astfel lucrările de întreținere.

Gruparea elementelor în funcție de vârstă oferă distracție atât pentru cei mici, cât și celor mari, fără a afecta joaca celorlalți. Tiroliană foarte populară, diversele complexe de joacă și cățărătoare palpitante, leagănul cuib nu atrag numai copiii din zonă, astfel exploatarea terenului de joacă este garantată aproape în fiecare sezon.

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi