kert02
kert02
kert03

Locația: Odorheiu Secuiesc, cartier Csalóka

Suprafața : 823 mp

Data: 2017-2018

Beneficiar: privat

Proiectant: EGT LANDSCAPE

Executat de: EGT LANDSCAPE

bancsaladelotte

Înainte

O familie care locuiește într-un mediu liniștit cu vedere spre oraș a apelat la noi pentru proiectarea și amenajarea grădinii lor. În zonă se află multe case nou construite. Am ținut cont de zonă, de stilul casei și am notat tot ce și-a avut familia în vedere legat de grădina lor. Întotdeauna este important să găsim un numitor comun, acest lucru este foarte important pentru amenajarea unei  grădini de vis.

După

Amenajarea

Mentalitatea și stilul de viață al familiei reprezintă cel mai important factor în proiectarea grădinii. Am considerat că ar fi interesant să desființăm liniile unghiulare existente, și astfel reușim să dăm grădinii o formă mai moale și mai jucăușă. Suprafața mare de gazon și pavilionul de vară au jucat, de asemenea, un rol semnificativ reprezentând zone proeminente ale grădinii. Deoarece familia nu a dorit să cultive legume sau fructe, am acordat o atenție deosebită caracteristicilor estetice, prin plantarea mai multor plante colorate și cât mai diversificate.

“Oameni de treabă, muncitori, consecvenți, simpatici și serioși care realizează proiectele la cel mai înalt nivel de competență. Felicitări!”

Lőrinczi Enikő

"Ingineri și arhitecți foarte extraordinari, o echipă excelentă, care fac treabă bună cu rezultate bune! Mulțumim"

Biró Szidónia

După cum lucrează firma EGT Landscape se vede foarte clar că le place ceea ce fac, și nu se rezumă doar la proiectare dar și execută lucrările cu professionalism. Nu le este frică să se murdărească nici pe mâini. Când ne-am apucat de amenajarea grădinii incubatorului de afaceri am sperat ca rezultatul final să fie super. Însă nu ne-am gândit că din niște tufișuri și buruiene se poate realiza o minunăție ca asta. Ne-a plăcut mult acest proiect, și de atunci ne place și de EGT!

Szakács-Paál István, Harghita Business Center

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi