kert02
kert02
kert03

Elhelyezkedés: Székelyudvarhely, Csalóka lakónegyed

Terület: 823 négyzetméter

Dátum: 2017-2018

Megbízó: Magán megbizó

Tervező: EGT LANDSCAPE

Kivitelező: EGT LANDSCAPE

bancsaladelotte

Előtte

Csendes, városra néző környezetben, egy 3 fős család kérte segítségünket kertjükmegtervezéséhez és kivitelezéséhez. A környéken újonnan épített házak sorakoznak, ígykörnyezete miatt és saját házuk stílusának befolyására ragadtunk ceruzát és jegyzeteltünk le mindent, ami a család ígényeit próbálta megfogalmazni. A közös munka folyamán számunkrafontos, hogy megtaláljuk klienseinkkel a közös hangot, ami elengedhetetlen egy életre szóló kertfelépítéséhez.

Utána

A kivitelezés

A család, gondolkodása, életmódja a legmeghatározottabb mutató a kert megtervezéséhez. Úgygondoltuk, hogy fontos megtörni az addigi szögletes vonalvezetéseket, így a burkolattal egylágyabb, játékosabb formát kölcsönöztünk az udvarnak. Jelentős szerepet kapott a nyílt, összefüggő gyepfelület, illetve a pihenőhelyül szolgáló filegória is, amely egy kiemelkedő zónájaa kertnek. Mivel nem kapott szerepet haszonkertként, így kiemelkedő figyelmet fordítottunk azesztétikai jegyekre, ami főként a színes, változatos növényekkel beültetett ágyásokbanmutatkozik meg.

“Talpraesett, dolgos, következetes, kedves és komoly emberek, akik a legmagassabb szinten kivitelezik elgondolásainkat, elgondolásukat. Gratula nekik!”

Lőrinczi Enikő

"Nagyszerű tervezők, nagyszerű csapat, kiváló munka és eredmény! Köszönjük szépen "

Biró Szidónia

"Az EGT Landscape munkatársainak hozzáállásán látszik, érződik hogy szeretik, amit csinálnak, és nem csak terveznek, hanem profin is kiviteleznek. Nem félnek összesározni a kezüket sem. Amikor nekifogtunk az inkubátorház kertjének megszépítéséhez, reméltük, hogy szuper lesz a végeredmény. De azt, hogy ilyen szépet ki lehet hozni ebből a bokor és gazgyűjteményből... hát azt pont nem. Szívünk csücske volt ez a projekt, és azóta az EGT is!"

Szakács-Paál István, Harghita Business Center

"A csodára várva... Az EGT Landscape fiatal és dinamikus csapatában a csoda besétált az udvarunkba. Szó szerint. Dimbes-dombos, agyagos és sáros udvarunkat tündérkertté alakították. Szakmaiságuk már az első találkozás alkalmával nyilvánvaló volt, hisz az általunk megadott információkból, képekből és virágválasztásokból olyan tervet készítettek, amibe minden benne volt. Az is, amit mi nem tudtunk volna szavakba önteni. A kivitelezés során összehangolt csapatmunkát és sok odafigyelést tapasztaltunk, aminek a végeredménye az a hely lett, ahonnan gyerek és felnőtt egyaránt nehezen jön be a házba. A profizmusuk nem a csak a kivitelezés során, hanem az utókövetésben, utómunkákban is meglátszott. Profi csapat, kiváló eredményekkel. Köszönjük! Pálfi család"

Pálfi család