Kensington Ltd

Locație: Sovata

Suprafața: 3100 mp

Data: 2018

Client: EBH INVEST KFT

Proiectat de: KUNYHÓ ÉPÍTÉSZ IRODA KFT

Curte și parcare amenajat de: EGT LANDSCAPE

szovata-elotte

Înainte

Locația este incinta Hotelului Pacsirta din Sovata, unde sarcina noastră era amenajarea completă a parcării și a spațiului verzi care leagă cele două clădiri. Când ne-am apucat spațiul arăta ca un șantier, fără gard cu copaci tăiați și pavaj deteriorat.

După

Amenajarea

Am început cu terasări și amenajări peisagistice, lucrarile pe teren constau in trasarea  axelor și a puctelor principale a proiectului, și lucrări de terasament. Timp de câteva săptămâni, sarcina noastră era terasarea și fundația, iar cu sosirea primăverii ne-am apucat de montarea pavajului pentru parcare și grădină. Concomitent a avut loc și amenajarea spațiilor verzi din grădină, delimitarea acestora și realizarea unui pavaj stabilizat.

Pe măsură ce avansam echipa s-a extins și la un moment dat aproape o sută de oameni lucrau împreună pentru a termina grădina la timp. Plantele au sosit pe rând și au fost plantate conform unui plan bine definit, iar după instalarea cu grijă a sistemului de irigații s-au așezat rulourile de gazon. Am urmărit cu atenție funcționalitatea grădinii chiar și după predare, am supravegheat cum se comportă plantele respectiv atmosfera grădinii pe care o conferă clienților.

"Așteptându-ne la un miracol... Odată cu echipa tânără și dinamică EGT Landscape miracolul a intrat și pe poarta noastră. Exact cum se aude. Au făcut din curtea noastră plină de dâmburi, noroi și lut o grădină a zânelor. Profesionalismul lor a fost evident chiar la prima întâlnire. Din informațiile furnizate, poze și preferințe de flori au realizat un plan care a inclus tot, chiar și ceea ce noi n-am fi reușit să exprimăm prin cuvinte. În timpul execuției au dat dovadă de lucru în echipă și multă atenție, iar efortul lor a rezultat într-o grădină de vis din care nici copiii și nici adulții nu prea vor să intre în casă. Profesionalismul lor s-a văzut nu doar pe parcursul execuției dar și în lucrările ulterioare de mentenanță. Este o echipă de experți cu rezultate excepționale. Vă mulțumim! "

Familia Palfi